TOPlist


Jahly jako priloha

  • Uživatelský recept
  • Autor: Isabella24
  • Porce: 7.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jáhly (v suchém stavu)310
Cibule100
Olej olivový30
Rajčata konzervovaná200

Energetická hodnota celkem: 6288 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 42, Sacharidy (g): 241 SAFA (g): 8 Cukry (g): 20 Vláknina (g): 36 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 898 kJ

Bílkoviny (g): 4.9, Tuky (g): 6, Sacharidy (g): 34.4 SAFA (g): 1.1 Cukry (g): 2.9 Vláknina (g): 5.1 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

sul,mozno i trochu safranu

Postup přípravy

Jahly proplachneme varici vodou. Cibuli zpenime na olivovem oleji, opeceme do zlatova, prilijeme 200g konzervovanych oloupanych rajcat i se stavou, osolime, pridame jahly, rychle opeceme a zalijeme varici vodou v mnozstvi 2x takovem, jako je mnozstvi jahel. Priklopime poklici a 15 minut na mirnem ohni varime.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma