TOPlist


Hovězí filet se zeleninovými tagliatelle

  • STOB recept
  • Autor: Zepter
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 50

Zepter doporučuje:

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Oleje (všechny druhy)15
Červená řepa150
Mrkev300
Cuketa400
Hovězí svíčková průměr480

Energetická hodnota celkem: 4851 kJ

Bílkoviny (g): 115, Tuky (g): 53, Sacharidy (g): 55 SAFA (g): 17 Cukry (g): 33 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1213 kJ

Bílkoviny (g): 28.8, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 13.8 SAFA (g): 4.3 Cukry (g): 8.3 Vláknina (g): 4 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

Sůl, Pepř, Extra panenský olivový olej

Postup přípravy

Oloupeme řepu, cukety a mrkev. Zeleninu budeme nožem na zeleninu (TZ-404) loupat tak, abychom získali dlouhé velké tenké plátky. Ty pak vložíme do nádoby o objemu 2,5 l (TF-025-20).

Fotografie





Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (3 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

06. 03. 2012 15:51

simpatacka

A to maso upravím jako jak ????

02. 08. 2011 22:12

terezahodycova

Zkoušela jsem - máme řepu na zahrádce - a je to skutečně luxus (ani nemusí být pravá svíčková).

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma