TOPlist


Kapustové karbanátky

  • Uživatelský recept
  • Autor: evilenko
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 50

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kapusta hlávková600
Hovězí mleté průměr600
Cibule80
Vejce celá průměr110
Strouhanka20
Česnek8
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)100

Energetická hodnota celkem: 11642 kJ

Bílkoviny (g): 143, Tuky (g): 219, Sacharidy (g): 68 SAFA (g): 61 Cukry (g): 32 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 1940 kJ

Bílkoviny (g): 23.8, Tuky (g): 36.5, Sacharidy (g): 11.3 SAFA (g): 10.2 Cukry (g): 5.3 Vláknina (g): 2.3 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Kapustu uvařit v osolené vodě do poloměkka, vymačkat přebytečnou vodu a namlít s masem, cibulí a česnekem. Osolit, okořenit, přidat vejce a strouhanku dle potřeby. Tvoříme placky a smažíme na oleji.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma