TOPlist


Hovězí v kapustě

  • Uživatelský recept
  • Autor: Lili777
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr96
Cibule15
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)4
Mouka pšeničná bílá7
Máslo čerstvé9
Kapusta hlávková145
Cukr bílý (řepný, třtinový)3

Energetická hodnota celkem: 1392 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 20 SAFA (g): 8 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, pepř

Postup přípravy

V kastrole si osmažíme cibulku do zlatova, přidáme nakrájené maso, osmahneme ho ze všech stran. Pak osolíme a opepříme a zalejeme voudou. Dusíme pod pokličkou do doby, kdy je maso téměř měkké. Připravíme si mouku rozkvrdlanou ve vodě. Na pánvy rozehřejeme máslo, přidáme kapustu a proházíme, tak aby se obalila máslem, přidáme cukr a smažíme do té doby, až se cukr rozpustí. Mouku i kapustu přidáme k masu a vaříme asi ještě 15 minut. Je to podle toho, jak chceme mít měkkou kapustu.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma