TOPlist


Drůbeží játra pečená, vařené brambory, obloha z kyselé zeleniny

  • STOB recept
  • Autor: STOB
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Květák100
Červená řepa70
Brambory zimní130
Cibule20
Mouka pšeničná hladká3
Omáčka sójová  5
Oleje (všechny druhy)5
Játra drůbeží120

Energetická hodnota celkem: 1594 kJ

Bílkoviny (g): 34, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 38 SAFA (g): 3 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Očištěná a omytá játra nakrájíme na plátky, opečeme na rozehřátém oleji, ochutíme sójovou omáčkou, když jsou játra měkká, zaprášíme hladkou moukou, dále za stálého míchání opékáme, nakonec osolíme a opepříme. Brambory uvaříme v osolené a okmínované vodě, při podávání pokrm obložíme plátky sterilované červené řepy a růžičky květáku.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (10 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

06. 08. 2011 00:55

BohackovaEva

Určitě si to uvařím .Díky.

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma