TOPlist


Celerové hranolky

  • Uživatelský recept
  • Autor: Totsim
  • Porce: 127.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)

Energetická hodnota celkem: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 0 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 0 SAFA (g): 0 Cukry (g): 0 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl

Postup přípravy

1)Oloupeme celer a nakrájíme je na velice tenké proužky (mnohem tenčí než bramborové hranolky) čím je proužek tenčí, tím jsou hranolky chutnější a křupavější. 2) smažíme ve friťáku 3) necháme odkapat olej nebo dáme hranolky na ubrousek (celer nenasakuje olej, tím jsou hranolky dietní a velice chutné) dobré jsou jako příloha k masu s jogurtovým dresingem

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma