TOPlist


blesková roláda s pudinkem

  • Uživatelský recept
  • Autor: barban
  • Porce: 17.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr275
Cukr hnědý (řepný, třtinový)93
Mouka pšeničná polohrubá100
Puding Premium Dr. Oetker (hotový pokrm)400

Energetická hodnota celkem: 6499 kJ

Bílkoviny (g): 57, Tuky (g): 41, Sacharidy (g): 237 SAFA (g): 16 Cukry (g): 121 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 382 kJ

Bílkoviny (g): 3.4, Tuky (g): 2.4, Sacharidy (g): 13.9 SAFA (g): 0.9 Cukry (g): 7.1 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

vyšlehat vejce 5 ks, cukr a mouku, pečeme 8 minut na 180°C, po té natřeme pudinkem

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma