TOPlist


bublanina

  • Uživatelský recept
  • Autor: petas0
  • Porce: 12.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr50
vanilkový cukr20
Cukr bílý (řepný, třtinový)150
Mouka pšeničná polohrubá270
Kypřící prášek do pečiva7
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)100
Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku)100
Třešně300

Energetická hodnota celkem: 11816 kJ

Bílkoviny (g): 37, Tuky (g): 111, Sacharidy (g): 418 SAFA (g): 15 Cukry (g): 206 Vláknina (g): 28 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 985 kJ

Bílkoviny (g): 3.1, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 34.8 SAFA (g): 1.3 Cukry (g): 17.2 Vláknina (g): 2.3 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Vajíčko vyšleháme s cukrem a vanilkovím cukrem do pěny, přidáme ostatní inkredience a pořádně zamícháme, nalijeme na plech vyložený pečícím papírem a posypeme ovocem, dáme péct do trouby na 180°C do zlarova.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma