TOPlist


koprová omáčka

  • Uživatelský recept
  • Autor: petas0
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 40

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mléko trvanlivé plnotučné (3,5 % tuku)2000
Kopr20
Mouka pšeničná hladká70
Vejce celá průměr95
Hovězí maso zadní průměr700

Energetická hodnota celkem: 10894 kJ

Bílkoviny (g): 224, Tuky (g): 115, Sacharidy (g): 145 SAFA (g): 68 Cukry (g): 94 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1362 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 14.4, Sacharidy (g): 18.1 SAFA (g): 8.5 Cukry (g): 11.8 Vláknina (g): 0.8 Sůl (g): 0.4


Dochucovadla:

sůl, ocet

Postup přípravy

Dáme vařit mléko, osolíme a přidáme kopr. Přivedeme k varu a přidáme mouku, necháme asi 5 minut provařit. Přidáme rozšlehaná vajíčka. Stáhne ze sporáku a dochutíme solí a octem. Přidáme maso uvařené zvlášť a nakrájené na plátky.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma