TOPlist


Játra na cibuli

  • Uživatelský recept
  • Autor: Baall
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Játra kuřecí500
Cibule240
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)30

Energetická hodnota celkem: 4169 kJ

Bílkoviny (g): 92, Tuky (g): 55, Sacharidy (g): 29 SAFA (g): 15 Cukry (g): 14 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1042 kJ

Bílkoviny (g): 23, Tuky (g): 13.8, Sacharidy (g): 7.3 SAFA (g): 3.8 Cukry (g): 3.5 Vláknina (g): 1.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl,  solamyl nebo mouka,  pepř

Postup přípravy

Játra očistíme, propláchneme, osušíme, pokrájíme na větší kousky, zalijeme trochou mléka a promícháme. 3 ks cibule očistíme a pokrájíme na půlkolečka. Slaninu nakrájíme na kostičky (nemusí být). Rozpálíme si pánev. Na ni přidáme slaninu a restujeme ji, dokud se nezačně mírně škvařit. Pak přidáme cibuli. Tu restujeme, dokud nezesklovatí. Pak přidáme tuk a játra. Maso necháme zatáhnout a opepříme jej. Restujeme doměkka. Hotová játra osolíme a vytáhneme. Pokud chceme mít omáčku, přidáme do výpeku trochu mouky nebo solamylu. Játra s omáčkou podáváme s rýží nebo knedlíkem

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma