TOPlist


kuře na paprice

  • Uživatelský recept
  • Autor: petas0
  • Porce: 12.00
  • Doba přípravy (min.): 75

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Kuře bez kůže průměr 540
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)60
Cibule200
Mouka pšeničná bílá70
Voda, minerální vody bez příchutě3000
Hotová jíška (v suchém stavu)40
Smetana na vaření 10%130

Energetická hodnota celkem: 7940 kJ

Bílkoviny (g): 129, Tuky (g): 111, Sacharidy (g): 93 SAFA (g): 34 Cukry (g): 27 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 662 kJ

Bílkoviny (g): 10.8, Tuky (g): 9.3, Sacharidy (g): 7.8 SAFA (g): 2.8 Cukry (g): 2.3 Vláknina (g): 0.6 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

červrná mletá sladká paprika, sůl

Postup přípravy

Celé kuže uvaříme v papiňáku v osolené vodě, mezitím si ve větším hrnci necháme na oleji zesklovatět cibulku, zaprášíme červenou sladkou mletou paprikou a hned na to přidáme hladkou mouku a zelejeme vývarem z kuřete necháme provařit cca 5 minut. Kuře obereme a maso přidáme do omáčky a přilijeme smetanu navaření a necháme ještě chvilku probublat.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma