TOPlist


Biskupský chlebíček so špaldovej a pohánkovej múky

  • Uživatelský recept
  • Autor: keridwen1
  • Porce: 100.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cukr bílý (řepný, třtinový)160
Bílek315
Vlašské ořechy140
Mouka špaldová celozrnná160
Mandle140
Mouka pohanková160

Energetická hodnota celkem: 15346 kJ

Bílkoviny (g): 125, Tuky (g): 165, Sacharidy (g): 411 SAFA (g): 25 Cukry (g): 169 Vláknina (g): 45 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 153 kJ

Bílkoviny (g): 1.3, Tuky (g): 1.7, Sacharidy (g): 4.1 SAFA (g): 0.3 Cukry (g): 1.7 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Bielka vyšľaháme do tuha, pridáme cukor a opäť vyšľaháme. Pridáme múku, vyšľaháme a zľahka primiešame celé orechy a mandle. Upečieme vo vymastených a múkou vysypaných plechoch. Po upečení nakrájame na tenké plátky a poukladáme na plech s papierom na pečieme na 180°C do ružova. Toto je dávka s 9 bielkov do srnčieho chrbáta a bábovkovej formy. Na srnčí chrbát staia 4 bielky. Vyšlo mi okolo 250 tenkých kúskov :)

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma