TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Biskupský chlebíček so špaldovej a pohánkovej múky

Zpět
  • Autor: keridwen1
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 100.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 15346 kJ

Bílkoviny (g): 125, Tuky (g): 165, Sacharidy (g): 411, SAFA (g): 25, Cukry (g): 169, Vláknina (g): 45, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 153 kJ

Bílkoviny (g): 1.3, Tuky (g): 1.7, Sacharidy (g): 4.1, SAFA (g): 0.3, Cukry (g): 1.7, Vláknina (g): 0.5, Sůl (g): 0

Postup přípravy

Bielka vyšľaháme do tuha, pridáme cukor a opäť vyšľaháme. Pridáme múku, vyšľaháme a zľahka primiešame celé orechy a mandle. Upečieme vo vymastených a múkou vysypaných plechoch. Po upečení nakrájame na tenké plátky a poukladáme na plech s papierom na pečieme na 180°C do ružova. Toto je dávka s 9 bielkov do srnčieho chrbáta a bábovkovej formy. Na srnčí chrbát staia 4 bielky. Vyšlo mi okolo 250 tenkých kúskov :)

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři