TOPlist


bujon

  • Uživatelský recept
  • Autor: adriana2
  • Porce: 28.00
  • Doba přípravy (min.): 1

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Voda, minerální vody bez příchutě2000
Kuřecí krky s kůží500
Cibule100
Zeleninová směs čínská mražená (Bonduelle)200

Energetická hodnota celkem: 6600 kJ

Bílkoviny (g): 73, Tuky (g): 130, Sacharidy (g): 16 SAFA (g): 59 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 236 kJ

Bílkoviny (g): 2.6, Tuky (g): 4.6, Sacharidy (g): 0.6 SAFA (g): 2.1 Cukry (g): 0.3 Vláknina (g): 0.3 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sul,bob.list,nov.koreni.kopr,

Postup přípravy

kureci dame varit do 2l vody.pridame 20g mr.zelen.100g cibule

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma