- Autor: adriana2
- Doba přípravy (min.): 1
- Uživatelský recept
- Porce: 28.00
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Zeleninová směs čínská mražená (Bonduelle) | 200 |
Cibule | 100 |
Kuřecí krky s kůží | 500 |
Voda, minerální vody bez příchutě | 2000 |
Dochucovadla:
sul,bob.list,nov.koreni.kopr,
Energetická hodnota celkem: 6600 kJ
Bílkoviny (g): 73,
Tuky (g): 130,
Sacharidy (g): 16,
SAFA (g): 59,
Cukry (g): 9,
Vláknina (g): 7,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 236 kJ
Bílkoviny (g): 2.6, Tuky (g): 4.6, Sacharidy (g): 0.6, SAFA (g): 2.1, Cukry (g): 0.3, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0
Postup přípravy
kureci dame varit do 2l vody.pridame 20g mr.zelen.100g cibule
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.