TOPlist


buřtguláš

  • Uživatelský recept
  • Autor: petas0
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)10
Cibule15
Párky libové35
Brambory (syrové)50
Mouka pšeničná hladká10
Voda, minerální vody bez příchutě230

Energetická hodnota celkem: 944 kJ

Bílkoviny (g): 7, Tuky (g): 14, Sacharidy (g): 18 SAFA (g): 3 Cukry (g): 2 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1

Postup přípravy

Oloupanou a nakrájenou cibuly osmahneme na trošce oleje, přidáne nakrájenou uzeninu a osmahneme. Přidáme koření, zalejeme vodou, přidáme oloupané a nakrájené brambory a vaříme až jsou brambory téměř měkké, zahustíme moukou (popř. jíškou), vařáme za občasného míchání ještě cca 10 minut.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma