TOPlist


KUŘECÍ JÁTRA S BRAMBORY, ZELENINOVÁ OBLOHA č 173

  • Uživatelský recept
  • Autor: lenulka7
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Játra kuřecí100
Mouka pšeničná hladká5
Brambory vařené150
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)5
Okurka salátová100
Rajčata 50
Paprika žlutá 50
Pažitka5

Energetická hodnota celkem: 1473 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 10, Sacharidy (g): 40 SAFA (g): 3 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, pepř, kmín - brambory PRO RODINU: K játrům můžete přidat lžíci tatarsk omáčky Hellmanns. Větší porci vařených brambor omastěte lžičkou rostlinného oleje.

Postup přípravy

Dáme vařit brambory ve slupce. Omytá a osušená játra odblaníme, nakrájíme na plátky. Mouku smícháme se solí a popře a játra v ní obalíme a na rozehřátem oleji opečeme z obou stran. Brambory posypeme jemně sekanou pažitkou a podáváme se zeleninovou oblohou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma