TOPlist


koprovka

  • Uživatelský recept
  • Autor: YuuiCZ
  • Porce: 3.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Ocet10
Masox (hotový výrobek)10
Kopr20
Mouka pšeničná hladká25
Voda, minerální vody bez příchutě100
Mléko čerstvé polotučné (1,5 % tuku)500

Energetická hodnota celkem: 1367 kJ

Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 8, Sacharidy (g): 44 SAFA (g): 5 Cukry (g): 25 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 456 kJ

Bílkoviny (g): 6.3, Tuky (g): 2.7, Sacharidy (g): 14.7 SAFA (g): 1.7 Cukry (g): 8.3 Vláknina (g): 0.7 Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Zorvaříme kostku masoxu v mléce, zahustíme moukou rozmíchanou ve vodě, a mecháme provařit alespon 4 minuty, mezitím necháme přejít varem kopr v octu, to vmícháme do omáčky z mléka, dosolíme dle chuti. Vhoné k bramborám i knedlíku + Vařené vejce na tvrdo

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma