TOPlist


Buchta z červené řepy

  • Uživatelský recept
  • Autor: alamanad
  • Porce: 50.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cukr hnědý (řepný, třtinový)60
Cukr bílý (řepný, třtinový)230
Mouka pšeničná bílá180
Čokoláda na vaření průměr100
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)200
Vejce celá průměr150
Červená řepa250

Energetická hodnota celkem: 18255 kJ

Bílkoviny (g): 48, Tuky (g): 245, Sacharidy (g): 490 SAFA (g): 42 Cukry (g): 352 Vláknina (g): 17 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 365 kJ

Bílkoviny (g): 1, Tuky (g): 4.9, Sacharidy (g): 9.8 SAFA (g): 0.8 Cukry (g): 7 Vláknina (g): 0.3 Sůl (g): 0

Postup přípravy

červenou řepu uvařit, nastrouhat. Smíchat zvlášť suché suroviny a zvlášť mokré, pak smíchat dohromady. Nalít na plech, péct při 180C asi 30-45 min. Polít polevou citronovou či čokoládovou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma