TOPlist


hovězí maso s rajčaty a bramborovými noky

  • Uživatelský recept
  • Autor: tynaf
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso přední průměr300
Rajčata 300
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)10
Cibule20
Česnek5
Smetana na vaření 12%200
noky500

Energetická hodnota celkem: 7622 kJ

Bílkoviny (g): 75, Tuky (g): 85, Sacharidy (g): 183 SAFA (g): 40 Cukry (g): 25 Vláknina (g): 13 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 2541 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 28.3, Sacharidy (g): 61 SAFA (g): 13.3 Cukry (g): 8.3 Vláknina (g): 4.3 Sůl (g): 1


Dochucovadla:

sůl, pepř, koření boloňská směs

Postup přípravy

na trošcš oleje orestovat cibuly, hovězí maso, česnek rajčata, povařit. přisypat koření, zalít smetanou, přidat vodu, do vřící vody přidat noky, vařit ještě 3 minuty

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma