TOPlist


Pikantní hovězí

  • Uživatelský recept
  • Autor: bianka
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Ocet5
Hořčice plnotučná 8
Cibule25
Oleje (všechny druhy)6
Hovězí maso zadní průměr100

Energetická hodnota celkem: 1082 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 4 SAFA (g): 6 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 0 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

bobkový list, nové koření, pepř, sůl, hřebíček

Postup přípravy

Hovězí nakrájíme, naklepeme, osolíme, opepříme, osmahneme na olivovém oleji. Maso vyndáme a na olej přidáme cibuli, bobkový list, nové koření a hřebíček. Když je cibule dozlatova, přidáme maso , hořčici , ocet a dusíme doměkka. Během dušení podléváme vodou.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma