TOPlist


pečená játra

  • Uživatelský recept
  • Autor: pruzinapetr
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Játra vepřová600
Slanina anglická200
Cibule400

Energetická hodnota celkem: 7100 kJ

Bílkoviny (g): 164, Tuky (g): 92, Sacharidy (g): 48 SAFA (g): 41 Cukry (g): 25 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 888 kJ

Bílkoviny (g): 20.5, Tuky (g): 11.5, Sacharidy (g): 6 SAFA (g): 5.1 Cukry (g): 3.1 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0.8

Postup přípravy

Pekáč vyložíme anglickou slaninou, rozložíme nakrájená na plátky játra, zasypeme hromadou cibule, navrch rozložíme anglickou slaninu a ještě poklademe cibulí na kolečka. Pečeme v troubě.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma