TOPlist


Kuřecí játra s pórkem a ořechy

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Játra kuřecí200
Cibule70
Olej olivový7
Pór100
Vlašské ořechy20
Solamyl bramborový škrob5

Energetická hodnota celkem: 2251 kJ

Bílkoviny (g): 43, Tuky (g): 29, Sacharidy (g): 25 SAFA (g): 7 Cukry (g): 13 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1126 kJ

Bílkoviny (g): 21.5, Tuky (g): 14.5, Sacharidy (g): 12.5 SAFA (g): 3.5 Cukry (g): 6.5 Vláknina (g): 2.5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

bazalka nebo libeček, pepř, sůl

Postup přípravy

Na troše oleje necháme zpěnit najemno nakrájenou cibuli, do ní vložíme pokrájená a opepřená játra a podusíme 5 min. Přidáme na tenká kolečka nakrájený pórek a dusíme dalších 5 minut. Zahustíme solamylem, přidáme nasekané ořechy, chvilku povaříme a nakonec osolíme.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma