TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Cuketový nákyp

Zpět
  • Autor: ya.nic
  • Doba přípravy (min.): 60
  • Uživatelský recept
  • Porce: 4.00

Ingredience

Energetická hodnota celkem: 8232 kJ

Bílkoviny (g): 125, Tuky (g): 102, Sacharidy (g): 130, SAFA (g): 53, Cukry (g): 38, Vláknina (g): 27, Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 2058 kJ

Bílkoviny (g): 31.3, Tuky (g): 25.5, Sacharidy (g): 32.5, SAFA (g): 13.3, Cukry (g): 9.5, Vláknina (g): 6.8, Sůl (g): 2.3

Postup přípravy

Cuketu, sýr a měkký salám ustrouháme nahrubo. Přidáme vejce, olej, nakrájenou cibuli, prolisovaný česnek a zahustíme moukou smíchanou s práškem do pečiva. Dochutíme kořením a osolíme. Hmotu rozetřeme do vymazaného a vysypaného pekáče, vložíme do předehřáté trouby a při teplotě 150 až 200 °C pečeme dorůžova. Nákyp podáváme s vařenými brambory. Výborný je i studený s chlebem či pečivem.

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři