TOPlist


katův šleh

  • Uživatelský recept
  • Autor: Baall
  • Porce: 5.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr750
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)15
Cibule60
Okurka nakládačka100
Kápie100
Feferony třešňové sterilované20
Kečup100

Energetická hodnota celkem: 5434 kJ

Bílkoviny (g): 154, Tuky (g): 53, Sacharidy (g): 39 SAFA (g): 19 Cukry (g): 26 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1087 kJ

Bílkoviny (g): 30.8, Tuky (g): 10.6, Sacharidy (g): 7.8 SAFA (g): 3.8 Cukry (g): 5.2 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0.6


Dochucovadla:

sůl, pepř, worcester,

Postup přípravy

Oprané a důkladně okapané maso nakrájíme na nudličky, osolíme, dochutíme pepřem Na oleji maso orestujeme téměř do měkka Přidáme oloupanou, na plátky nakrájenou středně velkou cibuli, necháme ji zesklovatět Nakonec vložíme nakrájené okurky a kapie, na jemno pokrájené 2 ks feferonek zbavené jadřinců, kečup a několik kapek worcesterské omáčky Pokrm necháme krátce podusit. Podáváme s rýží, hranolky, nebo bramborem, různě upravené.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma