TOPlist


Lišky na paprice

  • Uživatelský recept
  • Autor: Macek777
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Těstoviny (v suchém stavu)200
Voda, minerální vody bez příchutě800
Máslo čerstvé20
Cibule50
Mouka pšeničná hladká20
Smetana zakysaná 12%200
Houby čerstvé průměr400

Energetická hodnota celkem: 5551 kJ

Bílkoviny (g): 45, Tuky (g): 45, Sacharidy (g): 187 SAFA (g): 29 Cukry (g): 21 Vláknina (g): 32 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1388 kJ

Bílkoviny (g): 11.3, Tuky (g): 11.3, Sacharidy (g): 46.8 SAFA (g): 7.3 Cukry (g): 5.3 Vláknina (g): 8 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sladká paprika,sůl

Postup přípravy

Na másle orestujeme cibulku do sklovata,přidáme sladkou papriku,minutku dsmahneme,přidáme oprané,nakrájené lišky,podlijeme vodou a vaříme do měkka,pak zahustíme moukou rozmíchanou ve smetaně a povaříme,podáváme s těstovinami.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma