TOPlist


babovka

  • Uživatelský recept
  • Autor: vlmar
  • Porce: 18.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná polohrubá500
Cukr bílý (řepný, třtinový)250
Mléko čerstvé plnotučné (3,5 % tuku)150
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)100
Vejce celá průměr110
Kakao Holandské (v suchém stavu)50

Energetická hodnota celkem: 16956 kJ

Bílkoviny (g): 76, Tuky (g): 129, Sacharidy (g): 643 SAFA (g): 23 Cukry (g): 264 Vláknina (g): 41 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 942 kJ

Bílkoviny (g): 4.2, Tuky (g): 7.2, Sacharidy (g): 35.7 SAFA (g): 1.3 Cukry (g): 14.7 Vláknina (g): 2.3 Sůl (g): 0.1

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma