TOPlist


Kefírka

  • Uživatelský recept
  • Autor: indigy
  • Porce: 106.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Vejce celá průměr55
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)100
Podmáslí kysané 0,5 % tuku500
Cukr hnědý (řepný, třtinový)300
Mouka špaldová celozrnná350
Salko zahuštěné mléko karamelizované250
Máslo čerstvé250

Energetická hodnota celkem: 26691 kJ

Bílkoviny (g): 89, Tuky (g): 343, Sacharidy (g): 715 SAFA (g): 169 Cukry (g): 457 Vláknina (g): 15 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 252 kJ

Bílkoviny (g): 0.8, Tuky (g): 3.2, Sacharidy (g): 6.7 SAFA (g): 1.6 Cukry (g): 4.3 Vláknina (g): 0.1 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma