TOPlist


Játra na cibulce

  • Uživatelský recept
  • Autor: anubis
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)10
Špek40
Cibule80
Játra kuřecí500
Voda, minerální vody bez příchutě500

Energetická hodnota celkem: 4455 kJ

Bílkoviny (g): 91, Tuky (g): 70, Sacharidy (g): 13 SAFA (g): 28 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1114 kJ

Bílkoviny (g): 22.8, Tuky (g): 17.5, Sacharidy (g): 3.3 SAFA (g): 7 Cukry (g): 1.3 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

majoránka, kmín, pepř, sůl

Postup přípravy

Játra očistíme, pokrájíme na menší kousky a rozmixujeme. Na oleji zesklovatíme cibulku, přidáme špek, a necháme trochu vyškvařit. Poté přidáme rozmixovaná játra a osmahneme. Zalijeme vodou, okořeníme (bez soli, jinak játra ztvrdnou!) a necháme vařit. Nakonec zahustíme dle potřeby a osolíme. Podáváme s rýží.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma