TOPlist


Hovězí grilovaný steak, nové brambory se zeleninou

  • STOB recept
  • Autor: STOB
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Petržel - nať20
Rajčata 100
Cuketa100
Cibule30
Hovězí roštěná průměr90
Oleje (všechny druhy)7
Brambory rané150
Papričky chilli6

Energetická hodnota celkem: 1500 kJ

Bílkoviny (g): 19, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 36 SAFA (g): 4 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 6 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Maso omyjeme, opepříme, vetřeme koření na steaky a grilujeme na roštu z obou stran. Brambory důkladně omyjeme, případně očistíme kartáčkem, dáme vařit ve slupce. Zeleninu nakrájíme na kousky, cibuli na nudličky. Vařené brambory necháme vychladnout a nakrájíme na čtvrtky. Na rozehřátém oleji opečeme kousky brambor, doplníme zeleninou, osolíme, opepříme a okořeníme nasekanou chilli papričkou. Dokončíme zamícháním jemně sekané zelené petrželky.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (4 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma