TOPlist


bramborové noky se sušenými rajčaty

  • Uživatelský recept
  • Autor: Atari
  • Porce: 3.00
  • Doba přípravy (min.): 20

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Rajčata sušená v oleji100
Máslo pomazánkové průměr30
Gnocchi (syrové)500
Česnek14
Olej olivový10

Energetická hodnota celkem: 4999 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 188 SAFA (g): 10 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1666 kJ

Bílkoviny (g): 8.3, Tuky (g): 12.3, Sacharidy (g): 62.7 SAFA (g): 3.3 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 5.3 Sůl (g): 0.3


Dochucovadla:

sůl, pepř, bazalka

Postup přípravy

Ve vroucí osolené vodě krátce povaříme noky, dokud nevyplavou na hladinu. Česnek a sušená rajčata nasekáme nadrobno. Ve velké pánvi rozehřejeme trochu olivového oleje na kterém orestujeme česnek a rajčata. Přidáme sůl a pepř. Podlijeme vodou a povaříme. Tekutina by se měla lehce zredukovat. Přidáme 2 lžíce pomazánkového másla. Podle potřeby lze lehce zředit vodou. Přidáme bazalku.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma