TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

bramborové noky se sušenými rajčaty

Zpět
  • Autor: Atari
  • Doba přípravy (min.): 20
  • Uživatelský recept
  • Porce: 3.00

Ingredience

Dochucovadla:

sůl, pepř, bazalka

Energetická hodnota celkem: 4999 kJ

Bílkoviny (g): 25, Tuky (g): 37, Sacharidy (g): 188, SAFA (g): 14, Cukry (g): 15, Vláknina (g): 16, Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1666 kJ

Bílkoviny (g): 8.3, Tuky (g): 12.3, Sacharidy (g): 62.7, SAFA (g): 4.7, Cukry (g): 5, Vláknina (g): 5.3, Sůl (g): 0.3

Postup přípravy

Ve vroucí osolené vodě krátce povaříme noky, dokud nevyplavou na hladinu. Česnek a sušená rajčata nasekáme nadrobno. Ve velké pánvi rozehřejeme trochu olivového oleje na kterém orestujeme česnek a rajčata. Přidáme sůl a pepř. Podlijeme vodou a povaříme. Tekutina by se měla lehce zredukovat. Přidáme 2 lžíce pomazánkového másla. Podle potřeby lze lehce zředit vodou. Přidáme bazalku.

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři