TOPlist


Horký zimní jablkový kompot

  • Uživatelský recept
  • Autor: sediva.p
  • Porce: 10.00
  • Doba přípravy (min.): 10

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cukr hnědý (řepný, třtinový)25
Citronová šťáva20
Med30
Jablka650

Energetická hodnota celkem: 2413 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 141 SAFA (g): 0 Cukry (g): 118 Vláknina (g): 14 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 241 kJ

Bílkoviny (g): 0, Tuky (g): 0, Sacharidy (g): 14.1 SAFA (g): 0 Cukry (g): 11.8 Vláknina (g): 1.4 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

badyán,celá skořice,hřebíček

Postup přípravy

4 jablka omyjeme ,zbavíme jadřinců,dáme do hrnce a přidáme 2 lžíce medu 2 lžíce tmavého cukru,jeden celý badyán,jedna celá skořice,4 hřebíčky a š´táva z půlky citrónu na půl litru vody,pokud je víc vody med a cukr a šťáva z citronu se násobí,Dáme ohřát ne vařit.Můžeme podívat jak teplé tak studené.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma