TOPlist


játrová omáčka

  • Uživatelský recept
  • Autor: YuuiCZ
  • Porce: 5.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná bílá60
Voda, minerální vody bez příchutě1000
Cibule140
Špek37
Játra kuřecí500

Energetická hodnota celkem: 4944 kJ

Bílkoviny (g): 98, Tuky (g): 58, Sacharidy (g): 62 SAFA (g): 26 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 989 kJ

Bílkoviny (g): 19.6, Tuky (g): 11.6, Sacharidy (g): 12.4 SAFA (g): 5.2 Cukry (g): 1.8 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Cibuli se špekem a játry lehce posmažíme, podlijeme trochou vody a za občasného míchání dusíme 20 minut. Poté přidáme sůl a pepř dle chuti, zahustíme moukou. Jako příloha se hodí rýže, nebo těstoviny

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma