TOPlist


Červené fazole s hovězím masem

  • Uživatelský recept
  • Autor: babika
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 60

hovězí maso, červené fazole konzerva, porek, paprika červená, olej

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
červené fazole1200
Pór380
Paprika červená100
Hovězí maso zadní průměr350
Oleje (všechny druhy)10

Energetická hodnota celkem: 9858 kJ

Bílkoviny (g): 171, Tuky (g): 53, Sacharidy (g): 255 SAFA (g): 20 Cukry (g): 153 Vláknina (g): 43 Sůl (g): 9

Energetická hodnota na 1 porci: 2465 kJ

Bílkoviny (g): 42.8, Tuky (g): 13.3, Sacharidy (g): 63.8 SAFA (g): 5 Cukry (g): 38.3 Vláknina (g): 10.8 Sůl (g): 2.3

Postup přípravy

Maso nakrájíme na nudličky a podusíme. Pak přidáme porek nakrájený na kolečka, červenou papriku na kousky. Nakonec přidáme fazolky a necháme prohřát.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma