TOPlist


fazole na oběd

  • Uživatelský recept
  • Autor: YuuiCZ
  • Porce: 3.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná bílá15
Fazole (v suchém stavu)160
Uzená krkovice150
Cibule57
Česnek12
Rajčata 134
Zeleninová směs 4 roční období mražená (Bonduelle)50
Pór15
Rajčata Cherry28

Energetická hodnota celkem: 4103 kJ

Bílkoviny (g): 59, Tuky (g): 26, Sacharidy (g): 125 SAFA (g): 11 Cukry (g): 30 Vláknina (g): 16 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 1368 kJ

Bílkoviny (g): 19.7, Tuky (g): 8.7, Sacharidy (g): 41.7 SAFA (g): 3.7 Cukry (g): 10 Vláknina (g): 5.3 Sůl (g): 1.3


Dochucovadla:

sůl, pepř, majoránka, tymián

Postup přípravy

Fazole den předem namočit do studené vody, poté všechny ingredience do papiňáku a vaříme dokud nezměknou. Fazole lehce pomačkat, dohustit moukou. Na zakousnutí k tomu jako "přílohu" doporučuji chléb, nebo topinku (na sucho) (Cherry rajčata jsem tam dala protože se začínala kazit, není nutné je tam dávat :)) )

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (1 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

14. 01. 2015 19:29

Morndw

:) já bych řekla, že ta rajčata to trochu přikyselí. Dala bych je tam v každém případě :)

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma