TOPlist


Bulgur s makom a jabĺčkom

  • Uživatelský recept
  • Autor: keridwen1
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 15

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Bulgur pšeničný45
Mák10
Olej palmojádrový, kokosový3
Stevia2
Tvaroh polotučný průměr50
Jablka50

Energetická hodnota celkem: 1324 kJ

Bílkoviny (g): 13, Tuky (g): 9, Sacharidy (g): 45 SAFA (g): 4 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Bulgur si dáme variť a medzitým sa nastrúhame jabĺčko, prichystáme mak a stéviu. Uvarený bulgur zlejeme, vrátime do hrnca, pridáme lyžičku kokosového oleja, mak so stéviou a jabĺčko. Prehrejeme a môžeme podávať napríklad s tvarohom a lyžičkou kyslej smotany a škoricou. Dobrú chuť!

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma