TOPlist


Bramborák z hlívy ústřičné

  • Uživatelský recept
  • Autor: ilona
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Solamyl bramborový škrob20
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)22
Vejce celá průměr100
Česnek13
Cibule160
Hlíva ústřičná360
Brambory zimní220

Energetická hodnota celkem: 3353 kJ

Bílkoviny (g): 30, Tuky (g): 32, Sacharidy (g): 97 SAFA (g): 6 Cukry (g): 30 Vláknina (g): 15 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 1677 kJ

Bílkoviny (g): 15, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 48.5 SAFA (g): 3 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 7.5 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

sůl,pepř,chilli,majoránka,tymián,kmín

Postup přípravy

Hlívu podusíme s cibulkou, přidáme ostatní ingredience a smažíme na 1 lžíci oleje bramboráčky, dáme na papírový ubrousek okapat přebytečný olej.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma