TOPlist


Vepřové medailónky na grilu, bramborový salát

  • STOB recept
  • Autor: STOB
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory zimní150
Rajčata 50
Okurka salátová100
Citrony10
Petržel - nať10
Cibule šalotka30
Vepřová kýta na řízky90

Energetická hodnota celkem: 1466 kJ

Bílkoviny (g): 21, Tuky (g): 13, Sacharidy (g): 37 SAFA (g): 6 Cukry (g): 9 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Omyté a osušené maso naklepeme, ochutíme grilovací směsí dle vlastního výběru. Brambory uvaříme ve slupce, ještě teplé oloupeme, nakrájíme na kousky, přidáme jemně pokrájenou bílou část cibulky a nasekanou petrželku. Zakápneme citrónovou šťávou, osolíme, opepříme a necháme v chladu uležet. Do vychlazeného salátu vmícháme nakrájenou zelenou nať jarní cibulky. Na grilu opečeme z obou stran maso. Maso podáváme se salátem, obložené na plátky pokrájenou okurkou a výsečemi rajčat.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (9 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

13. 01. 2016 07:05

Vyzkouším, líbí se mi i salát:-)

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma