TOPlist


Marcipánové bonbóny

  • Uživatelský recept
  • Autor: Milili
  • Porce: 8.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mléko sušené polotučné (suchý stav)120
Bílek35
Tvaroh odtučněný průměr50
Kakao Holandské se sníženým obsahem tuku (v suchém stavu)5
Čokoláda hořká 85 % průměr8

Energetická hodnota celkem: 2633 kJ

Bílkoviny (g): 49, Tuky (g): 22, Sacharidy (g): 58 SAFA (g): 14 Cukry (g): 57 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 329 kJ

Bílkoviny (g): 6.1, Tuky (g): 2.8, Sacharidy (g): 7.3 SAFA (g): 1.8 Cukry (g): 7.1 Vláknina (g): 0.4 Sůl (g): 0.1


Dochucovadla:

umělé sladidlo, mandlové aroma

Postup přípravy

Vytvoříme těstíčko - sušené mléko, bílek, tekuté umělé sladilo, mandlové aroma. Důkladně propracujeme, utvoříme 16 kuliček, které vtlačíme do formiček na čokoládové pralinky (nebo od bonboniéry). Uprostřed utvoříme důlek pro náplň. Náplň - DUK nutella. Nakonec uzavřeme bonbón rozpuštěnou čokoládou a dáme do ledničky ztuhnout.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma