TOPlist


Cizrnová bábovka

  • Uživatelský recept
  • Autor: AnnaBar
  • Porce: 16.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cizrna sterilovaná400
Citronová šťáva30
Hollandia Selský jogurt bílý 150
Vejce celá průměr240
Cukr bílý (řepný, třtinový)20

Energetická hodnota celkem: 4399 kJ

Bílkoviny (g): 60, Tuky (g): 42, Sacharidy (g): 106 SAFA (g): 14 Cukry (g): 51 Vláknina (g): 25 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 275 kJ

Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 2.6, Sacharidy (g): 6.6 SAFA (g): 0.9 Cukry (g): 3.2 Vláknina (g): 1.6 Sůl (g): 0.2


Dochucovadla:

stevia, kypřící prášek

Postup přípravy

Cizrnu rozmixujeme dohladka a přidáváme ostatní přísady. Těsto nalijeme do formy na bábovku (buď vymazné a vysypané kakaem nebo do silikonové). Pečeme na 175°asi 45 minut nebo dokud těsto neulpívá na špejli.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma