Jablečno ořechová buchta
- Uživatelský recept
- Autor: mirkapo
- Porce: 32.00
- Doba přípravy (min.): 60
Ingredience
Potravina | Množství (g/ml) |
---|---|
Mouka pšeničná celozrnná | 250 |
Mouka pšeničná hladká | 250 |
Cukr bílý (řepný, třtinový) | 230 |
Vejce celá průměr | 200 |
Kakao Holandské (v suchém stavu) | 24 |
Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 250 |
Jablka | 500 |
Vlašské ořechy | 180 |
Energetická hodnota celkem: 28118 kJ
Bílkoviny (g): 123,
Tuky (g): 389,
Sacharidy (g): 673
SAFA (g): 52
Cukry (g): 292
Vláknina (g): 71
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 879 kJ
Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 12.2, Sacharidy (g): 21 SAFA (g): 1.6 Cukry (g): 9.1 Vláknina (g): 2.2 Sůl (g): 0
Postup přípravy
Mohlo by Vás zajímat
Komentáře
Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se