TOPlist


Jablečno ořechová buchta

  • Uživatelský recept
  • Autor: mirkapo
  • Porce: 32.00
  • Doba přípravy (min.): 60

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná celozrnná250
Mouka pšeničná hladká250
Cukr bílý (řepný, třtinový)230
Vejce celá průměr200
Kakao Holandské (v suchém stavu)24
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)250
Jablka500
Vlašské ořechy180

Energetická hodnota celkem: 28118 kJ

Bílkoviny (g): 123, Tuky (g): 389, Sacharidy (g): 673 SAFA (g): 52 Cukry (g): 292 Vláknina (g): 71 Sůl (g): 1

Energetická hodnota na 1 porci: 879 kJ

Bílkoviny (g): 3.8, Tuky (g): 12.2, Sacharidy (g): 21 SAFA (g): 1.6 Cukry (g): 9.1 Vláknina (g): 2.2 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma