TOPlist


Pikantní hovězí na zeleném pepři se zeleninou

  • Uživatelský recept
  • Autor: Leela
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr100
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)5
Cibule40
Zeleninová směs 4 roční období mražená (Bonduelle)100
Rýže natural (v suchém stavu)30

Energetická hodnota celkem: 1391 kJ

Bílkoviny (g): 26, Tuky (g): 11, Sacharidy (g): 31 SAFA (g): 3 Cukry (g): 6 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 0


Dochucovadla:

sůl, drcený kmín, zelený pepř, sekaná petrželka Tento recept je z kuchařky Hubneme s rozumem v praxi od Ivy Málkové a Jaroslavy Štochlové

Postup přípravy

Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme, opečeme na rozehřátém oleji, okmínujeme, přidáme na plátky pokrájenou červenou cibuli, několik zrnek zeleného pepře, podlijeme vodou a dusíme. Když je maso téměř měkké, doplníme nakrájenou zeleninou (podle svého gusta, čerstvá, mražená). Rýži propláchneme a uvaříme obvyklým způsobem, při servírování ozdobíme sekanou petrželovou natí.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma