TOPlist


Hruškový koláč

  • Uživatelský recept
  • Autor: EliJarvinen
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hrušky480
Mouka žitná celozrnná70
Vločky ovesné100
Kypřící prášek do pečiva6
Cukr hnědý (řepný, třtinový)24
Mléko acidofilní plnotučné 3,6 % tuku93
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)3
Vejce celá průměr110

Energetická hodnota celkem: 5217 kJ

Bílkoviny (g): 43, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 211 SAFA (g): 8 Cukry (g): 85 Vláknina (g): 29 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1304 kJ

Bílkoviny (g): 10.8, Tuky (g): 6.3, Sacharidy (g): 52.8 SAFA (g): 2 Cukry (g): 21.3 Vláknina (g): 7.3 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma