TOPlist


Křupavá jablka

  • Uživatelský recept
  • Autor: zandal
  • Porce: 1.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cottage Cheese bílý (Meggle)150
Jablka200
Ovesné vločky jemné60
Med10
Vlašské ořechy10

Energetická hodnota celkem: 2408 kJ

Bílkoviny (g): 28, Tuky (g): 16, Sacharidy (g): 79 SAFA (g): 6 Cukry (g): 45 Vláknina (g): 11 Sůl (g): 2


Dochucovadla:

med, skořice

Postup přípravy

Troubu si předehřejeme na 200 °C. Jablka odjádříme a nakrájíme na malé kousky a podusíme s trochou vody a skořicí cca 5 minut. Pouze do změknutí, nikoli do rozvaření. Z ovesných vloček, cottage cheese, medu a ořechů si připravíme důkladným promícháním drobenku. Do zapékací mísy vlijeme jablka, dáme na ně posypku a vložíme do trouby péct na 15-20 minut do vytvoření křupavé krusty. Energetická hodnota 1 porce: 2613 kJ, 87,5 g sacharidů, z toho 31,4 g cukry, 30 g bílkovin, 18,7 g tuků a 13,7 g vlákniny

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma