TOPlist


Lučinové lívance

  • Uživatelský recept
  • Autor: zandal
  • Porce: 6.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Lučina 70%300
Mouka pšeničná celozrnná150
Droždí25
Vejce celá průměr55
Cukr hnědý (řepný, třtinový)5

Energetická hodnota celkem: 6163 kJ

Bílkoviny (g): 52, Tuky (g): 90, Sacharidy (g): 115 SAFA (g): 57 Cukry (g): 17 Vláknina (g): 18 Sůl (g): 3

Energetická hodnota na 1 porci: 1027 kJ

Bílkoviny (g): 8.7, Tuky (g): 15, Sacharidy (g): 19.2 SAFA (g): 9.5 Cukry (g): 2.8 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 0.5


Dochucovadla:

cukr, sůl

Postup přípravy

do mísy prosít mouku, cukr, trochu mléka a droždí. Nechat vzejít kvásek. Přadita mléko, Lučinu, vejce trochu soli a kynout 30 minut. Pak opéct na pánvi.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma