TOPlist


Vepřová játra restovaná na cibulce s červeným vínem

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Mouka pšeničná polohrubá51
Slepičí vývar Vitana (hotový pokrm)500
Kečup15
Víno červené80
Játra vepřová556
Cibule83

Energetická hodnota celkem: 4649 kJ

Bílkoviny (g): 127, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 88 SAFA (g): 11 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 664 kJ

Bílkoviny (g): 18.1, Tuky (g): 3.6, Sacharidy (g): 12.6 SAFA (g): 1.6 Cukry (g): 2.1 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0.9


Dochucovadla:

pepř, bylinková sůl, grilovací bylinky, piri-piri, 40 ml sojová omáčka Tamari

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma