TOPlist
Sledujte nás:

Upozornění: Jedná se o recept uživatele STOBklubu, který neprochází kontrolou a nemusí splňovat nutriční zásady STOBu.

Vepřová játra restovaná na cibulce s červeným vínem

Zpět

Ingredience

Dochucovadla:

pepř, bylinková sůl, grilovací bylinky, piri-piri, 40 ml sojová omáčka Tamari

Energetická hodnota celkem: 4649 kJ

Bílkoviny (g): 127, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 88 SAFA (g): 11 Cukry (g): 15 Vláknina (g): 7 Sůl (g): 6

Energetická hodnota na 1 porci: 664 kJ

Bílkoviny (g): 18.1, Tuky (g): 3.6, Sacharidy (g): 12.6 SAFA (g): 1.6 Cukry (g): 2.1 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 0.9

Postup přípravy

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře je možné psát až po přihlášení.

Naši partneři