TOPlist


znojemská pro malé děti

  • Uživatelský recept
  • Autor: Basty
  • Porce: 4.00
  • Doba přípravy (min.): 45

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Cibule40
Okurky sterilované80
Hořčice plnotučná 40
Vejce celá průměr80
Mouka pšeničná bílá průměr30
Máslo15
Oleje (všechny druhy)12
Krůta průměr300

Energetická hodnota celkem: 3869 kJ

Bílkoviny (g): 83, Tuky (g): 49, Sacharidy (g): 38 SAFA (g): 17 Cukry (g): 11 Vláknina (g): 2 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 967 kJ

Bílkoviny (g): 20.8, Tuky (g): 12.3, Sacharidy (g): 9.5 SAFA (g): 4.3 Cukry (g): 2.8 Vláknina (g): 0.5 Sůl (g): 0.5

Postup přípravy

Dát vařit vejce na tvrdo. Na másle a oleji zpěnit cibuli, přidat na kousky nakrájené maso, osmahnout, podlít vývarem a vydusit do skoro měkka. Ke konci přidat na jemno nakrájený okurek , přidat 3 lžíce mouky rozklechtaní předem v troše vývaru, jednu až dvě lžíce plnotučné hořčice. Nechat dusit do měkka, na konci nastrouhat dvě vejce. Podává se s rýží.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma