TOPlist


zvěřinová paštika

  • Uživatelský recept
  • Autor: painpolka
  • Porce: 2.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jelení průměr350
Slanina anglická100
Vejce celá průměr55
Strouhanka40
Cibule50

Energetická hodnota celkem: 4256 kJ

Bílkoviny (g): 105, Tuky (g): 47, Sacharidy (g): 38 SAFA (g): 20 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 3 Sůl (g): 4

Energetická hodnota na 1 porci: 2128 kJ

Bílkoviny (g): 52.5, Tuky (g): 23.5, Sacharidy (g): 19 SAFA (g): 10 Cukry (g): 2.5 Vláknina (g): 1.5 Sůl (g): 2

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma