TOPlist


jelen na červeném víně

  • Uživatelský recept
  • Autor: rejmonova
  • Porce: 11.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jelení průměr995
Víno červené100
Olej olivový50
Česnek25
Citronová šťáva20
Solčanka12

Energetická hodnota celkem: 7008 kJ

Bílkoviny (g): 220, Tuky (g): 70, Sacharidy (g): 28 SAFA (g): 16 Cukry (g): 8 Vláknina (g): 1 Sůl (g): 2

Energetická hodnota na 1 porci: 637 kJ

Bílkoviny (g): 20, Tuky (g): 6.4, Sacharidy (g): 2.5 SAFA (g): 1.5 Cukry (g): 0.7 Vláknina (g): 0.1 Sůl (g): 0.2

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma