TOPlist


Francouzske brambory dietní

  • Uživatelský recept
  • Autor: Sibule
  • Porce: 2.00
  • Doba přípravy (min.): 30

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Brambory vařené250
Vejce celá průměr55
Eidam 30%30
Salám šunkový200
Olej běžný (řepkový, slunečnicový)6

Energetická hodnota celkem: 2963 kJ

Bílkoviny (g): 47, Tuky (g): 36, Sacharidy (g): 46 SAFA (g): 15 Cukry (g): 3 Vláknina (g): 5 Sůl (g): 7

Energetická hodnota na 1 porci: 1482 kJ

Bílkoviny (g): 23.5, Tuky (g): 18, Sacharidy (g): 23 SAFA (g): 7.5 Cukry (g): 1.5 Vláknina (g): 2.5 Sůl (g): 3.5


Dochucovadla:

kečup

Postup přípravy

Uvařené oloupane brambory na krajině na plátky, poklademe nasekanym sunkovym salamem, poklademe druhou vrstvou brambor. Do rozslehaneho vejce nasypeme nástrojů aby sýr, brambory zalijeme a zapeceme v olejem vymazane keramické nádobě do růžová.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma