TOPlist


Masové ragú s houbami, rýže

  • STOB recept
  • Autor: STOB
  • Porce: 1.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Hovězí maso zadní průměr50
Vepřové libové průměr40
Oleje (všechny druhy)5
Cibule30
Houby čerstvé průměr100
Paprika červená35
Rýže Basmati syrová35
Papričky chilli35

Energetická hodnota celkem: 1733 kJ

Bílkoviny (g): 24, Tuky (g): 19, Sacharidy (g): 37 SAFA (g): 7 Cukry (g): 5 Vláknina (g): 9 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Omyté a osušené maso nakrájíme na nudličky, houby očistíme a pokrájíme na kousky. Na oleji orestujeme cibuli, přidáme maso, okořeníme (sůl, pepř, kmín) a necháme dusit. Během dušení doplníme houbami, pálivou papričkou a dusíme, až je maso měkké. Podáváme s rýží, kterou připravíme obvyklým způsobem.

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (7 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

19. 09. 2013 21:38

Barunka45

Mňam ,tohle ráda mám .

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma