TOPlist


Jáhelník

  • Uživatelský recept
  • Autor: Novakoval
  • Porce: 3.00

Ingredience

Potravina Množství (g/ml)
Jáhly (v suchém stavu)100
Javorový sirup50
Rozinky30
Jablka168
Mandle30
Máslo čerstvé6

Energetická hodnota celkem: 3939 kJ

Bílkoviny (g): 17, Tuky (g): 25, Sacharidy (g): 160 SAFA (g): 7 Cukry (g): 80 Vláknina (g): 17 Sůl (g): 0

Energetická hodnota na 1 porci: 1313 kJ

Bílkoviny (g): 5.7, Tuky (g): 8.3, Sacharidy (g): 53.3 SAFA (g): 2.3 Cukry (g): 26.7 Vláknina (g): 5.7 Sůl (g): 0

Postup přípravy

Mohlo by Vás zajímat

Hodnocení (0 hlasů):

Komentáře

Komentáře je možné psát až po přihlášení. Pokud již máte účet, přihlaste se prosím. Pokud ještě účet nemáte, registrujte se

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma

Reklama - díky našim sponzorům můžete využívat tyto stránky zdarma